Millaista on rakkaus?

Runoilija taivaltaja

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lapsi asettuu illalla sänkyyn
asettelee peiton, asettelee tyynyn
hymyilee
ottaa nallen kainaloon
rutistaa
sulkee silmät ja nukahtaa

Tätä näkyä katson kateellisena:
pieni hymy kasvoilla, nukkainen nalle kainalossa
tuossa on onni, siinä on rakkaus.

Sellaista sen pitäisi olla. Rakkauden.
Lapsi rakastaa nallea
Lapsi ei vaadi vakuuttelua nallelta rakkaudesta
Rakkaus vain on.

Minä rakastan sinua
Minun rakkauteni on pelkoa
Pelkoa siitä, että sinä et rakasta minua
Miksi et voisi olla minulle samaa, mitä nalle on lapselle?
Vain rakkautta, hyvää oloa lähelläsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot