Minä V.S Maailma

Runoilija taivaltaja

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kello soi, ottelu alkaa
tehtävä:
liiku, paikoilleen ei jäädä saa

väistän, suojaan, sattuu
osumaa toisen perään
ei pakoa
rope-a-dope

minuun luotetaan
minä jaksan
kellonsoitosta kellonsoittoon

laske sinä lukujasi
minä nousen
kunnes se viimein tulee
isku, joka minutkin nujertaa

kaadun
yleisö hurraa
vahvinkin kaatuu
ihminen, joka on lähinnä sinua
iskee minne pahiten sattuu

knock out

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot