Talvitalismaani

Runoilija taivaltaja

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulle minä sydämeni annan, sinun käsiisi luotan
Kämmeniisi pudotan sen, kohtele kuin talvitalismaa
Hellästi heiluta ja sisään katso: sieltä rakkauteni näät
Älä tiputa tai sirpaleiksi särjyn, ehjäksi lumisadetta ei koskaan saa
Kasata pallon arvokkaan pystyy, mutta sisälle ei tähtiä ja tuiketta voi palauttaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea!
Herkkä teksti kuin tanssi jäällä.

 

Käyttäjän kaikki runot