Rest in peace

Runoilija breakable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helpompi on luovuttaa
kun yrittää,
kun sillon ei ees nää mitä menettää.


Kiitos ja kumarrus kaikennäköisistä risuista ja ruusuista! :)
 

Tänään tuntui,
kun henkeä haukkoi,
ettei ilmaa saa,

minä yritin olla vahva
mutta siinä heikompi helposti romahtaa.

Se kukkien määrä,
kylmä hautausmaa,


se näky silmistä värit saa pois vuotamaan.

Ei aikaa voi tavoittaa,
kaikella on tarkoituksensa,

ei surua voi karkoittaa,
se elää kaipauksena.

Kun jotain häviää,
täytyy muistaa että se mitä oli,
se jää.

Lepää rauhassa,
me täällä vielä valvotaan,

kauniita muistoja kannetaan.

Selite: 
10.08.08, <br> omistettu hyvälle ystävällemme Mikolle, <br> joka nukkui pois ennen aikaansa,<br> lepää rauhassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja kaunis.

Henkilökohtaisesti kyyneleet nousivat silmiin, viimeiset säkeet olivat uskomattomia. Rakkaan veljen menettäneenä sitä haukkoo yhä henkeä ajoittain.

 

Käyttäjän kaikki runot