Aika jättää

Runoilija breakable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helpompi on luovuttaa
kun yrittää,
kun sillon ei ees nää mitä menettää.


Kiitos ja kumarrus kaikennäköisistä risuista ja ruusuista! :)
 

En muistele sua pahalla,
en ajattele sua enää minään.

Minä rakastin sua,

mutta en rakasta enää.

Rakastin sinussa sitä mitä en enää nää,
harhakuvitelmaa syvempää.

Ei sinusta ole silmiin katsomaan,
aidon ihmisen lailla toimimaan.

Pakenet vaan,
avaten vanhat haavat uudestaan.

Nimeäsi lausuttaessa
ei tule ääneni värisemään enää
koskaan.

Selite: 
Jäi paljon kauniita sanoja, rumia tekoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän upea runo!!!! Upea asettelu ja sanojen muotoilu!

Niin paljon tunnetta laitan suosikkiin<3 hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot