Sinua taas

Runoilija breakable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helpompi on luovuttaa
kun yrittää,
kun sillon ei ees nää mitä menettää.


Kiitos ja kumarrus kaikennäköisistä risuista ja ruusuista! :)
 

Tuntuu kuin sanat ois loppuneet,
en osaa enää tunteistani kirjoittaa.

Tunteet jo kuihtuneet,
mitä niistä kertomaan.

Mulla on enää vain ikävä,
eikä sitä silmiä kiinni laittamalla pois saa,

kun sut nään,
sisin huutaa mut huulet ei avaudukaan.

Ei musta ole enää ääneen sanomaan,
hyvästejä joka ikinen kerta taas jättämään,

kun sydän ei usko sitä millään.

Joka kerta yritän vain itselleni todistaa,
että mä oon tarpeeks vahva jatkamaan,

mutta pienikin vastoinkäyminen,
niin, mä ajatuksissani suhun palasin taas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea kirjoitus ja taiteellinen

surullinen ja hyvä runo

liet ihastunut,
mut
vastapuolelt sit
ei viel
tapahtunut

kirjoitat hyvin

kyl se sällikin
suhun

 

Käyttäjän kaikki runot