Haparoiva

Runoilija breakable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helpompi on luovuttaa
kun yrittää,
kun sillon ei ees nää mitä menettää.


Kiitos ja kumarrus kaikennäköisistä risuista ja ruusuista! :)
 

Ensimmäinen haava on syvin,
niin sanotaan.

Sen haavan perusteella seuraavat
askeleet tarkoin haalitaan.

Epäröiden
yhdellä jalalla seistään,
varotaan astumasta,

kunnes,

löytyy joku joka saa sinut paikoillasi pysymään,
susta kiinni pitämään,
jäämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin todella kauniisti kirjoitettu runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot