Muistot ne on joihin kiinni jää

Runoilija breakable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helpompi on luovuttaa
kun yrittää,
kun sillon ei ees nää mitä menettää.


Kiitos ja kumarrus kaikennäköisistä risuista ja ruusuista! :)
 

Ikävöimästä itseni yllätin,
tänäänkin.

Juotkohan sinäkin joskus illoin pirujasi pois
miettien minua?

Vielä täytyisi
pystyä tunteamaan muutakin,

ilman sinua.

Selite: 
Paljon siihen juoda saa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka tuttuja tuntoja onkaan hienossa runossasi!!!

Kipeää... mutta suosittelen olla juomatta, käsittelemään ne muistot selvinpäin, Tunteella. Sattuu, mutta... Hyvä Tunne Tuntea, selvinpäin.

Tosi Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot