Päiväni arvoinen

Runoilija LapsiJokaEiNuku

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.9.2012
Viimeksi paikalla: 4.4.2023 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.12.1990

 

Aurinko eksyy ja Lehdet tippuu,
kun tulee syksy.
Ja Pimeys laskeutuu ja hengitys salpaantuu,
Kun on joulu.
Mutta kaikkeus jatkuu,
ja viher lumen alta paljastuu,
Kun saapuu kevät.

kesä tulee ja menee, mutta hetkestä päätämme itse.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Haikea

 

Käyttäjän kaikki runot