Sydämen kuiskaus

Runoilija LapsiJokaEiNuku

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.9.2012
Viimeksi paikalla: 4.4.2023 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.12.1990

 

Sydämeni se itkee öisin,

Se on heikoimpana kun
tähdet ei poista loputonta pimeyttä ja Yö painaa rintaani kuin Tuhat valetta
 
Ja sytytän röökin, räkäisen klimpin ja jatkan matkaani töihin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti ajateltu, loppu vain yllättää, mutta ei haittaa.
 

Käyttäjän kaikki runot