Nimetön

Runoilija LapsiJokaEiNuku

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.9.2012
Viimeksi paikalla: 4.4.2023 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.12.1990

 

Ovat Aurinko taivaalla ja
ruusut niityllä kauniita.

Ja ovat vaaleat kutrisi,
Nauravat silmäsi,
Lämmin hymysi, ja
Suloinen äänesi.

kuin iltasadussa.

Enkeli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runo.

ihanaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot