Humallut mun hattarasta

Runoilija Haporg

nainen
Julkaistu:
18
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 21:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mitä sä luulit
Et sä tätä kaikkee saa
Jos vaan vähän raotat
All inclusive on aika kallista 

Ei nyt kuulu ottaa iisii
Sul on pääsy kaikkiin laitteisiin
Nosta kädet ilmaan 
Tuu mun kaa vuoristorataan
Älä oo nössö, kyl sä tästä selviit
Mä oon ainut vauhti jota sä tarviit

Mut mä voin hani luvata
Sä kyl humallut mun hattarasta 
Sä kyl humallut mun hattarasta 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio, voi yhdistää muuallekin kuin huvipuistoon <3 
Iiih! Kiitos! 
Kepeätunnelmainen runo, vaikka sanoma on totista totta. 
Niinpä! Ehkä se kepeä on helpommin vastaanotettava? 
Hauska! Kepeys tekee hyvää välillä
Totta! ☺
 

Käyttäjän kaikki runot