Voikukka

Runoilija Haporg

nainen
Julkaistu:
18
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 21:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tässä tää on, mun pieni ja hento, valmiina lentoon lähtemään.

Tässä tää on, lähdössä tuulen teille, niin rohkeana itse pärjäämään.

Höytyväiseni pieni ja hento. 

Anna tuulen viedä, löydä paikkasi, ja juurruta itsesi vahvaksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voikukkia on ihana puhaltaa ja toivoa jotakin hyvää <3 
Totta 🌞
Hieno kuvaus alkujen hetkestä. 
 

Käyttäjän kaikki runot