Pellavapäinen

Runoilija Haporg

nainen
Julkaistu:
18
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 21:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Pää pieni pellavainen
juoksee vastaan nauraen
Tähtisilmillä hameet samanlaiset,
pehmeät, pellavaiset
Ka, kukas se siinä

Pienessä pussissa
Aina jotain tallessa
Leipäpalanen sorsalle
tai pieni lelu pellavapäälle
Tässä siulle, armas pien'

Voi pellavapää, nyt levolle laske 
Lämpimät muistot mielessä, silmäsi sulje
Jos et sijoiltas enää nousiskaan,
taivaaseen sut tullaan noutamaan
Laps' pien', ei siul oo mittee hättee
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienen lapsen leikki ja riemu ovat parasta maailmassa.
 

Käyttäjän kaikki runot