Pienen pieniksi

Runoilija Haporg

nainen
Julkaistu:
18
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 21:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ylös alas ylös alas
Käykö tää aina vaan hurjemmaks

Mua pelottaa et meen palasiksi
Ihan pienen pieniksi sirpaleiksi

Joka hetki erilainen 
Ei tähän voi kukaan olla tyytyväinen

Tää nuora keikkuu kahteen suuntaan
Onko tää ikinä hetkeekään paikallaan

Tipunko mä vielä kyydistä 
Seuraanko aina vain perästä

Mua pelottaa et meen palasiksi
Ihan pienen pieniksi sirpaleiksi 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Et mene palasiksi, rohkeasti vain uutta ja tuntematonta kohti <3 
 

Käyttäjän kaikki runot