Silloinkin

Runoilija Haporg

nainen
Julkaistu:
18
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 21:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Silloinkin,
kun tumma verkko on heitetty päälle
ja sydänkäyrä piirtää epämääräistä sotkua

Silloinkin,
kun musta möykky rinnassa kasvaa niin suureksi
ettei hengenvedolle jää yhtään tilaa

Silloinkin, 
jaksa vielä seuraavaan hetkeen
Olen tässä, ja pidän sinua kädestä


Silloinkin. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tärkeintä on jaksaa, eikä ajatella eutanasiaa.
 

Käyttäjän kaikki runot