Painaako taakka

Runoilija TheRossu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toiveet luovat tulevaisuuden
 

Onko paha olla?
Painaako taakka
Jaksatko sitä huomenna edes nostaa..
Sisko, älä itke
Ota avuksesi ajatus onnesta
Ilosta
Toivosta
Kaiken muun voit unohtaa
Ja katso!
Taakka ei enää painakkaan!

Selite: 
Niin
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno muistutus ajatuksen voimasta.

 

Käyttäjän kaikki runot