Korallinväri

Runoilija TheRossu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toiveet luovat tulevaisuuden
 

Keinuen pitkin kallion lohkoa
Ei ehkä vastaakkaan
Korin nostaa ja matkaa jatkaa
Korallin värisen
Niin oli korallinvärinen hänen poskensa
Kun arasti sitä kosketti
Tuuliin noihin hän laskeutui
Ja vain huokauksena voin kuulla hänen äänensä
Tyttö kieppuen pitkin kallion lohkoa
Huutaako ääneen vai vaikeneeko

Selite: 
Fiilistelyä
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista fiilistelyä:)

 

Käyttäjän kaikki runot