Se ei tapahdu minua vastaan, vaan minun vuokseni

Runoilija TheRossu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toiveet luovat tulevaisuuden
 

Miksi kaiken täytyy olla niin vaikeaa
Miksi lihavuus ihmistä painaa
Ja kaikenlainen muu tuollainen
Joka minulla on vasta edessä
Onneksi olen oppinut katsomaan elämääni
Hieman valoisammin
Mitä minulle tapahtuukaan
Se ei tapahdu minua vastaan, vaan minun vuokseni
Sen viisauden Jumala päähäni sujautti
Enkeleiltäkin voi pyytää apua jos on tarvis
He eivät voi kuitenkaan ratkaista kaikkia ongelmiasi
Vaan he auttavat sinua näkemään asiat merkityksellisesti
Lepää siis
Elämäsi on tarkkaan suunniteltu
Eikö ole mahtavaa!

Selite: 
Jumala on niiiiin ihana ja ihmeellinen ja rakastava <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniit ovat sanat tässä laulussasi.

 

Käyttäjän kaikki runot