Unelmia, ei haaveita

Runoilija TheRossu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toiveet luovat tulevaisuuden
 

Joskus vaan uppoutuu ajatuksiinsa. Elämänsä menneisyyteen. Ja joskus vielä ihanampaa on, kun näkee tulevaisuuteen. Teatterin lavalla tai elokuvan kannessa. Se on minun unelmani ei haave. Sillä unelma on jotain suurempaa. Sen eteen tehdä töitä haluaa. Sitä päivin ja öin aattelee ja se hymyn suulle kai tekee.

Pidä unelmistas kiinni! - Sanoi ventovieras kerran minulle, kun hänen kanssa kerran juttelin tovin. Kerroin unelmistani ja toiveistani ja hän oli varma, että ne joskus toteuttaisin. Sitä minäkin toivon, ja todeks teen. Elän unelmani eteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot