Addiktio

Runoilija MoonLoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Live, Learn, Love and Loose. That's the Game we call Life."
 

Sekoitat pääni,
syöt itsekunnioitukseni
kuljet huumeen voimalla veressäni.

Saat minut nauramaan itkusta,
raivoamaan tyhjästä,
rakastamaan tuskan syvintä hedelmää.

Kun yritän irroittua,
repäistä irti repaleisen sieluni hiipuvat hiilet.
Tartut kiinni kuin
kärpäspaperi,
Hitlerin luja koura kurkussani.
Etkä päästä irti.

Kunnes lopulta en enää tiedä
haluanko päästä todella irti.
Ja luovutan.

Mihin minä katosin
ja kuka sinä olet
jota peilistä katselen
itseinhoa ja ironiaa täynnä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
MoonLoon Ad Astra 1.11.2004 0 Runo
MoonLoon Addiktio 30.7.2004 0 Runo
MoonLoon Drunken Thoughts 28.11.2004 0 Runo
MoonLoon Gone 6.9.2004 0 Runo
MoonLoon Hupskups 21.2.2005 2 Runo
MoonLoon Mindless Mind 24.11.2004 1 Runo
MoonLoon Nada 22.10.2004 0 Runo
MoonLoon No More 30.7.2004 0 Runo
MoonLoon Something 29.7.2004 2 Runo
MoonLoon Vaihdokas 11.8.2005 4 Runo