Ad Astra

Runoilija MoonLoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Live, Learn, Love and Loose. That's the Game we call Life."
 

Tänään on se päivä,
jonka jälkeen ei koita huominen.
Tänään on se päivä,
jolloin muutan historiaksi kaiken
mikä on ollut elämääni.

Tänään lopetan
tuskan,
taistelun,
eivätkä kyyneleet enää ole huntunani.

Huomenna taivas on kirkas,
yhtä kirkas
kuin vastuusta ja surusta vapautunut sieluni.
Missä lienee sekin silloin.

Ei enää maailman tuskaa harteillani
ei enää kyyneleitä kyyneleiden perään.

Vain minä ja avaruus.
Kaksin, ikuisesti.

Sillä yksin ei ole hyvä olla.
Edes kuolemassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
MoonLoon Vaihdokas 11.8.2005 4 Runo
MoonLoon Hupskups 21.2.2005 2 Runo
MoonLoon Drunken Thoughts 28.11.2004 0 Runo
MoonLoon Mindless Mind 24.11.2004 1 Runo
MoonLoon Ad Astra 1.11.2004 0 Runo
MoonLoon Nada 22.10.2004 0 Runo
MoonLoon Gone 6.9.2004 0 Runo
MoonLoon Addiktio 30.7.2004 0 Runo
MoonLoon No More 30.7.2004 0 Runo
MoonLoon Something 29.7.2004 2 Runo