Hupskups

Runoilija MoonLoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Live, Learn, Love and Loose. That's the Game we call Life."
 

Keli liukas jäinen,
eespäin tassuttain,
varovasti hissuttain.

Hups vaan
kun keikkas,
nurin heitti
lumen pöllähdys peitti.

Persus edellä,
vaikka puuhun,
nyt kerrankin käytin sitä muuhun.

Kerrankin kiitos edessä makaa,
kun löytyy tarpeeksi pehmustetta takaa.
Sanokoot toiset ihraksi
minä kutsun turvatyynyksi.

Selite: 
Perustuu tositarinaan kun kepsahdin oikein kunnolla takamukselleni... Tuli todistettua, ettei se kaikki tavara siellä ihan turhaan ole... =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska,huumorilla höystetty keikaus.
Ainakin tässä turvatyyny toiminut*hymy*
Hyvää syntymäpäivää Sinulle *hali*

Tällaista sattuu aina silloin tällöin.
Onnellista syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
MoonLoon Vaihdokas 11.8.2005 4 Runo
MoonLoon Hupskups 21.2.2005 2 Runo
MoonLoon Drunken Thoughts 28.11.2004 0 Runo
MoonLoon Mindless Mind 24.11.2004 1 Runo
MoonLoon Ad Astra 1.11.2004 0 Runo
MoonLoon Nada 22.10.2004 0 Runo
MoonLoon Gone 6.9.2004 0 Runo
MoonLoon Addiktio 30.7.2004 0 Runo
MoonLoon No More 30.7.2004 0 Runo
MoonLoon Something 29.7.2004 2 Runo