Vähän enemmän poissa

Runoilija Miki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat fiktiota sisältäen omia ajatuksia ja pelkoja

Kuollessani minusta tulee energiaa. Se energia tulee näkymään valona, valona joka karkoittaa pimeyttä tässä universumissa ja loistaa tähtitaivaalla.
 

Synkän aamun ensimmäinen valonsäde heijastui lasista
siitä samasta, josta kaadettiin viimeinenkin pisara

Hento humalainen tuoksu leijaili kynttilöiden välistä
niiden samojen, joiden jaloilla hakattu oli elämä

Virheetön sävel kantautui alakerran pianosta
siitä samasta, joka soinut oli jo ennen sotia

Kaunis puhdas lumi leijui taivaalta
sieltä samasta, jonne kerran tahtoi kulkea

Lopulta yksinäinen laukaus repi pois tuskan
sen saman,
joka hukkuttautua yritti
joka ei tahtonut nähdä elämää
joka tuntenut ei sodan voimaa
joka taivaan oli tahtonut kadottaa

Niin nukkui pois nainen ja mies,
kumpikin ennen omaa aikaansa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot