Most beautiful of the grave

Runoilija Miki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat fiktiota sisältäen omia ajatuksia ja pelkoja

Kuollessani minusta tulee energiaa. Se energia tulee näkymään valona, valona joka karkoittaa pimeyttä tässä universumissa ja loistaa tähtitaivaalla.
 

Sen voi tuntea ilmassa, se sekoittaa hiuksia
kylmät väreet

Tunnetko sen vedessä, kaunis rauhallinen
syvyyksistä se iskee

Sen voi aistia äänistä, niin toivoa antavia
kavaltavat..

Sen jälki näkyy ajassa, aikaa riittää
taas aika loppui kesken

Näetkö sen lehdistä, kauniit niin vihreät
kuihtuu, kuolee..

Ja lopulta mikään ei ole sitä miltä näyttää

hyvyyden hautajaiset viettettiin jo

Selite: 
Lue se kokonaan, sitten joka toinen rivi kerrallaan.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan, väreitä saa tätä lukiessaan, hienosti kerrot

Hyvyys, kukkasilla täytetty syvennys.

Jännä runo, siksi pidin tästä. Tähän runoon voi eläytyä hyvin mukaan. Suosikkeihin menee.

Upea.
Hienosti kirjoitettu,
vei mukanaan.
Todellakin tykkään. <3

 

Käyttäjän kaikki runot