Muutoksen aika

Runoilija Miki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat fiktiota sisältäen omia ajatuksia ja pelkoja

Kuollessani minusta tulee energiaa. Se energia tulee näkymään valona, valona joka karkoittaa pimeyttä tässä universumissa ja loistaa tähtitaivaalla.
 

Maailma on hänelle uhka kuten hänkin maailmalle.
Silmät ovat jäätä ja ääni ulvova tuultenlailla.
Ihonsa muistaa kaikki ne veriteot, jotka mieli pois hautaa.
Maailman merien tavoin saavuttaa läheltä ja kaukaa.

Kumppaninaan kaipuu ja ikävä suurempaa.
Yksinäisyys kaivertaa vaan silti hän verta janoaa.
Toisinaan löytää hän rauhan, toisinaan vallitsee sota.
Merkityksettömiä käsitteitä hänelle hyvä ja paha.

Kompassina toimii tuo vaisto, avain kaikkien tekojen.
Pian sammuva on muisto näin kuolleiden.
Saapuu aika uuden ajan sekä maailman.
Päätöksen löytää valta kiertokulun, elämän ja kuoleman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis....

 

Käyttäjän kaikki runot