Nimetön

Runoilija Miki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat fiktiota sisältäen omia ajatuksia ja pelkoja

Kuollessani minusta tulee energiaa. Se energia tulee näkymään valona, valona joka karkoittaa pimeyttä tässä universumissa ja loistaa tähtitaivaalla.
 

"Ja tällä kurssillahan ei sitten poissaoloja suvaita. Ei sairastumisia, lintsauksia, kissanristiäisiä, hautajaisia tai mitään muitakaan turhanpäiväisyyksiä, mutta jos kyseessä on omat hautajaiset niin poissaoloilmoitus on täytettävä viitenä kappaleena ja siihen on hankittava kirkon leima. Ilmoitus on jätettävä pöydälleni viimeistään 5 viikkoa ennen seremoniaa tai tiedossa on valtion kalterein sisustettua 70-luvun tyylistä asuntoa loppu palvelus. Ja vielä jottei kenellekään varmasti jäänyt kysyttävää kerrottaneen, että jokaisesta kysymyksestä seuraa pururataa ja lomia vähennetään kysymyksen arkaluontoisuuden mukaan. Ja mitä niskurointiin tulee on minulla oikeus poistaa teiltä etuoikeudet kunnes yksimielisyyteen päästään. Onko kysyttävää? Tervetuloa armeijaan. Komppania huomio, poistukaa!"

Selite: 
se ei ole runo.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Voih. Piristävää. :D

 

Käyttäjän kaikki runot