oven takana taivas

Runoilija kotivalo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

you think you're civilized, but you will never understand
 

ovi.
asut sen takana.
kaikki hienot huonekalusi
ja posliinieläimesi

uskallan painaa ovikelloa,
koska haluan saada

lainaksi hieman sokeria piirakkaasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan mieletön kaikessa lyhykäisyydessään!

Tahdotko leipoa sen siis hänelle? Tässä on itua.

 

Käyttäjän kaikki runot