juurtain jaksain ikävä

Runoilija kotivalo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

you think you're civilized, but you will never understand
 

aamuyöllä
yleensä vain sunnuntaisin
kun kaupunki paljastaa ankarat kasvonsa
ja yksinäisyys kietoo
päähäni mustan seppeleen

avaan oven yksinäisempään kotiini
(missä ei juuri kukaan odota)

korostuu terveiden käsien merkitys

koska juuri pihtaa taas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot