c

Runoilija kotivalo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

you think you're civilized, but you will never understand
 

minä katson sinuun
sinä katsot pois
minä katson minuun
sinä katsot pois

kuuntelen sinua,
mutta sinä et puhu
kuuntelen minua
sinä et kuule:

korvissasi ikävä soi

baaritiskillä sinua suutelee mies
käännät pääsi pois

ja katsot minuun

mutta jo eilen minutkin haudattiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot