kohtalo

Runoilija Break

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä tyttö ei aikuistu hevilläkään.
 

Se oli kohtalo,
sen sanoin.
Tiet kohtasivat,
haarautuivat yhteen,
veivät meidät lähelle,
lähelle toisiamme.

Sinäkin uskot kohtaloon,
tiedän sen.
Tiedät että olemme yhtä,
aina,
emme anna teiden erota,
emme anna rakkauden kadota.
Pidän kiinni,
lujasti kiinni kädestäsi,
tiedän,
tämä tie on yhteinen,
emme päästä irti,
hymyilet ja tiedän,
tämä on ikuista,
tiemme eivät eroa.

Selite: 
Rakastuneena tekee typeriä juttuja, kuten kirjoittaa tänne tunteiden purkauksiaan. Mutta en voi itselleni ja rakastamisen tunteelleni mitään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen ja onnellisuutta pursuava runo.

Hyvää syntymäpäivää! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot