Nimetön

Runoilija Break

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä tyttö ei aikuistu hevilläkään.
 

On kaipuu mieletön,
Mulla ikävä sua on
Ei kyyneleet riitä
Eivät sanatkaan riitä
Niin paljon mä susta välitän.

Selite: 
Ensimmäisiä runojani, viitisen vuotta vanha ainakin. Tämä oli tehty silloiselle ihastukselleni, voisin poistaa mutta tämä "runo" tuo mieleen tunteeni nykyistä poikaystävääni kohtaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

lyhyt, mutta viestin tajus kyllä... jolain on mieletön ikävä..!

kiitos arvostelustasi.
runosi on niin totta
minunkin kohdalla.
ikävä tappaa.

Hieno runo... :O)

 

Käyttäjän kaikki runot