Nimetön

Runoilija Break

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä tyttö ei aikuistu hevilläkään.
 

Mua ahdistaa
Ahdistaa tämä yksinäisyys
Ahdistaa se, etten enää sua näe koskaan
Ahdistaa se, että sinä et tiedä, miten paljon minä susta oikeesti välitän.
Haluaisin olla sun sylissäs,
halata sua, itkeä tuskan kyyneleeni pois
Mutta en jaksa, olen liian ahdistunut itkemään.
Vain sinä voisit poistaa minusta tämän ahdistuneisuuden, itse en jaksa tästä selvitä.

Selite: 
Vanha, eikä enää koske elämäntilannettani millään tavalla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin purit ahdistuneisuuttasi ja kaipuutasi sanoiksi.

todella hienosti kirjoitat,
harmi vain, ettei sulta enempää runoja löytynyt.. :I
pidän tästä todella.

 

Käyttäjän kaikki runot