aamukahvin tuoksahdus

Runoilija iloveyouu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liityin tänne ensimmäisen kerran vuonna 2009. Tuolloin aloin rustailemaan jotain pieniä runonpoikasia, jotka lähinnä olivat kuin rap-kipaleista. Silloin tällöin rustailen tänne tuntemuksia: olivatpa sitten rakkaudesta tai vihasta.
 

aamuauringon säteet ulottuvat kaihtimien läpi selällesi.

hivelen selkääsi hellästi
ensin hitaasti pikkusormellani,
sen jälkeen kiemurrellen nimettömälläni,
harppoen keskisormellani,
tarkasti ja harkitusti etusormellani,
ja määrätietoisesti peukalollani.

nousen hitaasti ylös istumaan ja katson kauniita kasvojasi,
hiivin keittiöön ja laitan aamukahvin porisemaan.

se tuoksu on aivan mieletön ja ylettää makuuhuoneeseen.
haistan sen ja sinä heräät myös.
haistelemme yhdessä sitä ihanaa aamukahvin tuoksua,
nautiskellen toisistamme, kainalossasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot