adios amigos

Runoilija iloveyouu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liityin tänne ensimmäisen kerran vuonna 2009. Tuolloin aloin rustailemaan jotain pieniä runonpoikasia, jotka lähinnä olivat kuin rap-kipaleista. Silloin tällöin rustailen tänne tuntemuksia: olivatpa sitten rakkaudesta tai vihasta.
 

maailma ei kohdellut minua hyvin,
eivät valintani muuttaneet mitään.
ne joko pahensivat asioita,
tai sitten vain sekosin totaalisesti.

olen päättänyt, että tänään sen teen.
lähden maailmalle, etelään tai pohjoiseen.
olen pakannut laukun je hepeneet mukaani,
ketään muuta tosin en mukaani ottaisi.

lähden yksin. sen päätin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot