mitä vain

Runoilija iloveyouu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liityin tänne ensimmäisen kerran vuonna 2009. Tuolloin aloin rustailemaan jotain pieniä runonpoikasia, jotka lähinnä olivat kuin rap-kipaleista. Silloin tällöin rustailen tänne tuntemuksia: olivatpa sitten rakkaudesta tai vihasta.
 

teen mitä vain, jotta pysyt rinnallani ikuisesti.
maalaan itse talomme kaikki seinät,
imuroin vaikka joka päivä,
vien sinut illalliselle monta kertaa viikossa,
pusuttelen sinut uneen joka yö,
käyn kaupassa joka päivä hakemassa tarpeitasi,
tappelen puolestasi kenen kanssa tahansa.

eihän tämä ole hulluutta, vain rakkautta...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot