itsensä kadottaminen

Runoilija iloveyouu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liityin tänne ensimmäisen kerran vuonna 2009. Tuolloin aloin rustailemaan jotain pieniä runonpoikasia, jotka lähinnä olivat kuin rap-kipaleista. Silloin tällöin rustailen tänne tuntemuksia: olivatpa sitten rakkaudesta tai vihasta.
 

ajoittain sitä joutuu eräänlaiseen tilaan.
tila on tyhjä huone.
huone, jossa olet yksin.
huone, josta kukaan ei sinua löydä.

olet yksin ajatustesi vallassa.
ympärilläsi on monta ovea.
tunnet sen luissasi, tiedät, että sinun täytyy valita ovista yksi.

minkä oven valitset ja millä perusteella?
voittaako rakkaus?
loistaako ystävyys?

olen kadottanut itseni tähän tyhjään huoneeseen.
en pysty hengittämään, täytyy valita.
täytyy valita nopeasti.

kadotin itseni oravanpyörään mistä en löydä pois.
en tiedä enää kuka olen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot