aika, jolloin hattaramaailma sortui

Runoilija iloveyouu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liityin tänne ensimmäisen kerran vuonna 2009. Tuolloin aloin rustailemaan jotain pieniä runonpoikasia, jotka lähinnä olivat kuin rap-kipaleista. Silloin tällöin rustailen tänne tuntemuksia: olivatpa sitten rakkaudesta tai vihasta.
 

näytit minulle tien, ohjasit minut polulle.
polulle, josta en päässyt pois millään.
rakastuin sinuun, muutuin sokeaksi.
sokeaksi rakkaudelle, sokeaksi sinulle.
näin kaiken hyvän, uskoin kaiken hyvän ja taivaallisen.
en osannut arvata, että siitä tulisi helvettiä.

miten? miten ihminen voikaan muuttua näin sokeaksi?
tunnen itseni hylkiöksi, petetyksi, jätetyksi, alistetuksi.
milloin? milloin minusta tuli näin typerä?
en uskonut varoituksia, olin itsekäs, ajattelin itseäni ja parastani.

Selite: 
ei perustu omiin kokemuksiin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surua ja lohduttomuutta on tässä runossa...

 

Käyttäjän kaikki runot