Minä ja minun rakkauteni

Runoilija kakofonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia, jos vaivaudutte lukemaan ja plussaa vielä, jos arvosteluakin saa.
"Eilen hän huomasi, että seinästä irtoaa maali.."
 

Kuin kaste vastasyntyneen,
kuin sängyssä kaksi neitsyttä,
tai kaksi sellaista ainakin olleet
niin puhdas sinä olet
elämäni sivuilla

Tämä rakkaus
ei koskaan ole aitoa
sillä aitous sen likaisi
Siksi tämä on kaunista;
tämä ei ole
todellista

Täällä minä kasvoin tytöstä nuoreksi naiseksi
ja vaikka kuinka yritin,
en löytänyt enää takaisin
sitten tulit sinä
ja saatoit minut kotiin

Niin kuin aamu täällä aina aukeaa,
niin kuin vanha puu
ikävyyteensä lahoaa
niin todellista on
kaipaukseni,
sen jokaikinen siemen, sen kota
vielä minä siitä kasvatan puun,
jonka ehkä joku päivä
sinun nähtäväksesi suon

Todellista rakkautta
on kaksi ihmistä
liian kaukana

Katoaa yöni tähän päivään
ja aamuni katoaa iltoihin
Minä katoan sinuun
ja sinä et katoa koskaan
Tai jos katoat,
niin minä sinun mukana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot