Täytän tyhjyyteni muulla

Runoilija kakofonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia, jos vaivaudutte lukemaan ja plussaa vielä, jos arvosteluakin saa.
"Eilen hän huomasi, että seinästä irtoaa maali.."
 

Halajan pois
tästä verisestä paikasta
joka tahrannut on
omatkin käteni

Pois täältä,
missä päätä täyttää pelkkä jää,
pois täältä,
missä minun surkeuteni
on käsinkosketeltavaa
ja kaikkivoipa jumala

Taitavat oven löytäneet
sisään eksyneet
tyhjyyden täyttäneet
ja pois menneet

Ei mikään tapahdu tänään
eikä vielä huomennakaan
Kasvanut rajan yli tuhat kertaa
viini yhä vain virtaa
eikä todellisuus saavuta,
se pois karkaa

Salamoi viha,
se täyttää pään ja sen tyhjentää

Olen syntynyt jalat edellä,
etkö sitä nää?
Rakkauden minä hylkään
ja kivun suljen syliin pehmeään

Kun viimein lähelle löydät,
minä pakenen
Kun sinä lähdet,
minut valtaa tyhjä tunne
Katseesta et löydä yhtään mitään

Sietämätöntä,
en kestä enää
Eikä tämäkään valitusvirsi luultavasti
viimeisekseni jää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, vahva runo.

Upea, upea, upea.

 

Käyttäjän kaikki runot