Unessa

Runoilija kakofonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitoksia, jos vaivaudutte lukemaan ja plussaa vielä, jos arvosteluakin saa.
"Eilen hän huomasi, että seinästä irtoaa maali.."
 

Tämä yö alkaa, ennen kuin
päivä oli edes puolillaan
Niin minä nukahdan
ja uneksin uneksivista

Hetkeksi
saan seuraa,
ei uni viekään yksin minua
mukanaan

Levottomat
jatkavat levottomuuksiaan
tai rauhoittuvat hiljaa

Ne rauhalliset, onnelliset
nukkuvat nyt
tuskanhiki otsallaan

Kauniit meikkinsä pesevät,
kuolaa valuvat
ja ääneen kuorsaavat

Osa ei tiedä tästä maailmasta,
osa unen kauneudessa vain puolillaan
toinen silmä aina auki,
toinen korva kuulolla

Meistä moni on unissaan
peloissaan käynyt lyömään,
potkimaan
Toiset hengittävät hiljaa vaan
mutta heidän tuskansa
kykenee kuulemaan

Hampaat narskuvat,
kyyneleet valuvat,
ehkä kerran he
ääneen voihkaisevat

Hetkessä
uni vie mukanaan
ja hetkessä
olemme jälleen hereillä
yhtä onnettomina,
kuin viime yönäkin
ja sitä edellisenä
Ja niin minä ajattelen,
että kai me olemme
unessa yhtä kaikki
kaikki yhtä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, jossa paljon näkökohtia.

 

Käyttäjän kaikki runot