Epätoivon satamissa

Runoilija Tiinaliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is like a empty sandstorm and like a sunrise in the night..
 

Sielu tunnottomana herään
talven kovettamaan aamuun.

Valo on ollut kauan jo poissa.

Haluaisin löytää syyn herätä ja aloittaa loppuelämäni jälleen tänään uudelleen.

Aamu aamulta uudelleen.

Kivettynyt sydämeni katsoo harmailla silmillään
elämää ja kuiskaa:

Ilman aavistusta toivosta lähtisin omille teilleni..

Selite: 
Joskus elämä on vaan niin rankkaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikutava sekä surullinen siitä elämän matkasta jota kuljemme. Lopussa on kuitenkin toivonkipinää.
Sydämellinen onnitteluni syntymäpäivänäsi**

kauniita runoja sulla.

Surullinen liikuttava runo hapuilusta elämän poluilla. Lopussa kuitenkin toivonkipinä.

 

Käyttäjän kaikki runot