Elämä on matka

Runoilija Tiinaliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is like a empty sandstorm and like a sunrise in the night..
 

Toiset tulevat perille sinne, missä toiset ovat aina olleet ja mistä jotkut ovat juuri lähdössä.

Elämän saapumisia ja lähtemisiä.

Pesän rakentamista ja sen hylkäämistä.

Jossain siinä välissä myös elämä tapahtuu..

Selite: 
=)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ajatus.. Se elämä on niitten pesärakentamisrisujen etsimistä..

 

Käyttäjän kaikki runot