Jälki

Runoilija Tiinaliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is like a empty sandstorm and like a sunrise in the night..
 

Rakkautesi jalanjäljet pihamökiltä rantaan.

Saunan takana on suuri halkopino ja perunamaa.

Tuvassa on lämmin,

siellä näkyvillä on vain sydämesi jäljet..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kuvattu,näitä lisääkin lukisin.

Kaunis ja herkkä runo rakkaan jättämistä jäljistä! Mieleeni tulee runostasi että kuljet rakkaasi polkuja halkopinolta rantaan ja tupaan ja että hän osottaa rakkautensa tekemällä hyväksesi kaikenlaista!

 

Käyttäjän kaikki runot