kesä tuli tänään.

Runoilija tuutikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sellasta se on, samantekevää.
 

Siinä mä istuin tummalla kalliolla, aivan vesirajan tuntumassa.
Meri hymyili mulle ja mä tunsin kuinka kesä tuli tänään.

Mulla oli ajatuksia kuin pieniä pilviä taivaalla.
Ne oli kauniita ajatuksia, just sellasia kun pienellä sinisiipisellä perhosella saattoi hyvinä päivinä olla.

Selite: 
tulisipa kesä<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot