keltainen

Runoilija tuutikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sellasta se on, samantekevää.
 

Hymy nousi mun kasvoille kun mä jaoin kivikkoisen istumapaikkani keltaisen perhosen kanssa.
Sen keltaisen perhosen ajatuksista mä en kovinkan paljoa tiennyt, mutta siitä saatoin olla varma, että se oli tullut kertomaan mulle kuinka kesä on tullut.
Ja mä tiesin ettei se voinut valehdella.
Keltainen perhonen nousi lentoon lämpimän tuulen myötä,
ja mä tunsin kuinka munkin oli lähdettävä.

tämä paikka on aivan liian suuri yksin jaksettavaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot