Sama tyttö.

Runoilija tuutikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sellasta se on, samantekevää.
 

Mä olen vieläkin se sama tyttö,Joka rakastaa yli kaiken
merta,
sadetta,
aurinkoa, ja elämän pieniä onnellisia hetkiä.

Mä olen vieläkin se sama tyttö,
tyttö joka puhuu hassusti ja laittaa sanat väärään järjestykseen,
ja joka ei tiedä koska pitäisi itkeä tai nauraa.

Mä olen vieläkin se sama tyttö, jota pimeä ja sumu pelottavat.

Mä olen vieläkin se sama tyttö,
jolla on aina ikävä.

Selite: 
jos saan omistaa tän jollekkin, niin se menee mun ihan ensimmäiselle elämäni rakkaudelle, Rasmukselle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti runo, kuin soma koru... täynnä nuoruuden raikkautta ja sitä kun kaikki on vielä niin auki.

 

Käyttäjän kaikki runot