Runo tähdelle

Runoilija tuutikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sellasta se on, samantekevää.
 

Minne pitäisin mennä minun,
että olisin kokonaan sinun?

Tähti pieni, näyttäisitkö tieni?

Tahtoisin kadota kanssasi aamun koissa,
illalla emme olisi enään poissa.

Omistaisimme vain onnellisia hetkiä, ja
tekisimme rakastavaisten retkiä.

Tähti pieni, näyttäisitkö tieni?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, jospa se tähti näyttäisi sinulle
sen tien ,elämääsi joka johtaisi siihen määrön päähän jonne pyrit.

onnitteluni syntymä päivänäsi,
iloa ja rakkautta elämääsi

mattip

suloinen runo onnellisista hetkistä!

Nätti, riimitys kohdallaan. Satumainen tunnelma vie runoasi etenpäin:)

 

Käyttäjän kaikki runot