Ulkopuoliset

Runoilija Igottafeeling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ne katsoo sua,
salaa vainoo mua.
Niillä on joku ongelma,
Ne ei ymmärrä meidän rakkautta.

Ollaan vielä liian nuoria tähän,
Joten hellitä mun kädestä vähän.
Jutut kiertää ympäri,
"Onko sillä muka poikakaveri?".

En jaksa muiden jutuista kiinnostua,
Parasta on kun vain saan halata sua.
Mulla ei oo aikaa masentua,
Vaikka kuulenkin paljon vittuilua.

Meillä on omat yhteiset hetket,
romanttiset telttaretket.
Sä sanot "Me kuulutaan yhteen",
mä nyökkään ja luotan tähän hetkeen.

Jos saisin päättää,
En haluais muita rääkkää.
Kun olen kerta niin ruma,
älä katso, jos se satuttaa sua.
Tai anna mulle armokuolema,
Siellä hän odottaa, taivaassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot