~Rakastan~

Runoilija Igottafeeling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Parasta mitä mulle on ikinä tapahtunut,
kukaan sitä ei ikinä ole varastanut.
Pidän siitä kiinni kuolemaani asti,
Mä otan tän asian vakavasti.

Minä lupaan sen,
On asioita joista tingi en.

Yksi on parasystävä,
joka on auttanut helvetin liekeissä.
Aina en ole kohdellut kauniisti,
mutta rakastan kuitenkin niin vitusti.

Toinen on tämä poika,
vaikken ikinä lotossa voita,
enkä edes koita.
Tunnen itseni miljonääriksi,
kun hän kävelee vieressäni.
Kosketus tuntuu tulelta,
jäätyneeltä lumelta,
aidolta rakkaudelta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot